Home » Ghid de utilizare   

1. Harta

        Pe harta de pe prima pagina, apar localitatile cu cele mai multe surse. Dand click pe una dintre aceste localitati, veti putea vizualiza lista cu toate tipurile de surse existente in acea localitate.

2. Link-uri localitati

        Tot pe prima pagina, sub harta, puteti gasi o lista cu cele mai importante 20 de localitati. La fiecare localitate aveti listat numarul de surse existente. Click pe una dintre ele va avea acealsi efect ca si click-ul pe localitatile de pe harta.

3. Banat

        Accesand optiunea Banat din meniul principal, in partea din stanga a paginii, veti gasi o lista cu tipurile de surse existente. Dand click pe una dintre aceste surse, veti putea vizualiza lista cu surse de tipul selectat apartinand de zona Banatului.

4. Surse memoriale

        Accesand optiunea Surse Memoriale din meniul principal, in partea stanga a paginii, veti gasi o lista cu tipurile de surse existente. Dand click pe una dintre aceste surse veti putea vizualiza o lista cu toate localitatile in care exista surse de tipul selectat. La click pe o localitate veti putea vizualiza lista cu surse de tipul selectat existente pentru localitatea aleasa.
 

5. Detalii fisa

        Dand click pe orice tip de sursa afisata intr-o lista de surse, veti putea vizualiza fisa detaliata pentru inregistrarea selectata. Daca fisa are atasate documente suplimentare (listate in partea de jos a fisei), dand click pe unul dintre aceste documente, veti avea posibilitatea de a-l vizualiza sau descarca pe calculatorul dvs.

6. Detalii suplimentare

        Pentru a solicita detalii suplimentare despre sursele care va intereseaza, va rugam sa retineti codul sursei, tipul acesteia si daca este cazul, locatia sa. Cu aceste date ne puteti contacta la adresa de email info@memoriabanatului.ro sau completand formularul de contact online.

 

Categorii de surse memoriale